برگه: سئوالات متداول

برای جستجو در موضوعات این بخش از کادر زیر استفاده نمایید

راهنمای بخش ها
راهنمای سامانه ها
راهنمای ابزارها + ویژگی ها
راهنمای پروفایل ها
راهنمای حساب + پنل کاربری
مفاهیم و آموزش های پایه
آموزش مفاهیم و روش های تحلیلی
آموزش روش ها و مفاهیم معاملاتی
روش ها و مفاهیم پرداخت ارزی
شاخص بان
مارکت بان
پرشین ای پی آی
سامانه معاملات طلا
راهنمای اپلیکیشن قیمت‌ها

راهنمای بازارهای ارزی (فارکس)

۲۸. شاخص دلار یا دلار ایندکس (USDX, DXY) چیست؟
شاخصی از واحدهای پولی مرجع نسبت به دلار امریکا که در سال ۱۹۷۳ بوجود امده است واحدهای پولی که در این شاخص وجود دارند عبارتند از یورو ۵۷.۶٪ ، ین ژاپن ۱۳.۶٪ ، پوند انگلیس ۱۱.۹٪ ، دلار کانادا ۹.۱٪ ، کرون سوئد ۴.۲٪ و فرانک سوئیس ۳.۶٪

این شاخص یکی از مهم ترین شاخص های بازار در جهت گیری روند قیمت هاست بطوری که هر موقع این شاخص روند صعودی داشته به طبع ان، ارزهای سایر کشورها در مقابل دلار تضعیف شده و مواد خام نیز در جهان سیر نزولی به خود می گیرد و هر موقع این شاخص روند نزولی داشته باشد به طبع آن، ارزهای سایر کشورها در مقابل دلار قوی تر شده و مواد خام در جهان گرانتر می شود. بیشترین عددی که شاخص تا حالا تست نموده مریوط می شود به فوریه ۱۹۸۵ که عدد شاخص ۱۶۴.۷۲ بوده و کمترین عددی که شاخص تا حالا تست نموده مریوط میشود به مارس ۲۰۰۸ که عدد شاخص ۷۰.۹۶ بود.

نکانی در مورد شاخص دلار یا دلار ایندکس
۱.بیشترین تاثیر بروی تغییرات شاخص دلار با تصمیمات بانک مرکزی امریکا و بانک مرکزی اروپا اتفاق می افتد.
۲.ارزهای سایر کشور وابستگی شدید به این شاخص دارند.
۳.قیمت جهانی مواد خام (نفت و طلا وسایر مواد) به روند حرکت این شاخص بستگی دارد به طوری که هر موقع شاخص دلار افزایش می یابد مواد خام ارزان می شود و هر موقع که شاخص دلار تضعیف می شود مواد خام در جهان گرانتر می شود.
۲۷. حساب تمرینی معاملاتی چه تفاوتی با حساب معاملاتی واقعی دارد؟
حساب تمرینی از لحاظ نمایش قیمتها و به روز بودن آنها هیچ تفاوتی با حساب واقعی ندارد ولی تفاوت عمده آن در حقیقی بودن وجه معاملاتی است. به این معنی که در حساب تمرینی سرمایه اولیه واقعی نبوده و معامله گر احساس خاصی نسبت به معاملات انجام شده ندارد. در هنگام معامله با حساب واقعی، از آنجا که وجه معاملاتی حقیقی است، فرد ممکن است به صورت ناخودآگاه دچار احساسات و هیجانات فردی شده و عکس العملهایی از خود نشان دهد که در حالت عادی و در زمان کار با حساب تمرینی هرگز آنها را تجربه نکرده است. از این رو موفقیت در انجام معاملات با حساب تمرینی به هیچ وجه نمی تواند تضمینی بر موفقیت در حساب واقعی نیز باشد.
۲۲. “حساب تمرینی معاملاتی” چیست؟
حساب تمرینی یک ابزار بسیار موثر و کلیدی در فرآیند آموزش معاملات در بازارهاست این حساب هیچ گونه تفاوتی با حساب های اصلی معامله گران نداشته و در همان شرایط و با همان ویژگی ها و قوانین حساب واقعی ایجاد می گردد تنها تفاوت این حساب ها با اکانت های حقیقی در مجازی بودن دارایی‌ های آنها می باشد. در واقع در این نوع حساب ها، به شکل پیش فرض، مقدار مشخصی پول یا سهم به عنوان دارایی وجود دارد که حکم همان دارایی های حقیقی را در کنش و واکنش های بازار دارند منتها قابل تسویه نمی باشند.
در حساب تمرینی معامله گر بیش از ۹۰ درصد شرایط واقعی بازار را تجربه می کند به جز شرایط روانی و احساسی که فقط با پول واقعی می توان آن را تجربه کرد. جهت آشنایی، معامله گران مبتدی می باید یک حساب تمرینی (آزمایشی) افتتاح کرده و دست کم ۳ ماه به صورت تمرینی به انجام معامله بپردازند.در این فضای تمرینی که محیط واقعی معاملات را شبیه سازی می کند معامله گران مبتدی می توانند روند حرکتی بازار و نحوه تحلیل قیمتها را در شرایط مختلف بازار در این حساب تجربه کنند و در آن اقدام به معامله و آزمایش استراتژی های معاملاتی خود نمایند.
این مرحله بسیار کلیدی و مهمی در فرآیند تبدیل شدن به یک تریدر حرفه ای است که حوصله و صبر و ممارست بسیاری می طلبد و دقیقا به همین جهت عموم کسانی که قصد ورود به دنیای معاملات را دارند از انجام آن سرباز می زنند و دست بر قضا اصلی ترین دلیل عدم موفقیت عموم این افراد، عدم اجرای این مرحله و اکراه در کار با حساب تمرینی است. این نکته را هرگز نباید از یاد ببریم که لازمه موفقیت در هر پیشه ای، برخورداری از مهارت است و لازمه کسب مهارت، بیش از هر چیز تمرین و ممارست می باشد لذا به یقین باید بدانیم که بدون سپری کردن این مرحله حیاتی و کلیدی، هیچ نوع امکانی برای تبدیل شدن به یک معامله گر حرفه ای وجود ندارد و این قاعده طلایی، استثنا بردار هم نیست.
۰۷. اطلاعات “بازارهای ارزی کشورها” در کدام بخش سایت ارایه می گردد؟

نحوه دسترسی به “اطلاعات بازارهای ارزی کشورها” در ویدیو فوق نمایش داده شده است، اگر پس از مشاهده ویدیو، همچنان ابهام یا سئوالی در این رابطه داشتید لطفا با یکی از کانال های پیش بینی شده با ما تماس حاصل فرمایید.

۲۳. چگونه می توان از ضرر و زیان در بازار دوری کرد؟
رهایی از ضرر در بازار مبادلات ارزی (فارکس) به صورت کامل وجود ندارد ولی راهکارهایی وجود دارد که می توان به کمک آنها میزان ضرر را تا حد چشمگیری کاهش داد. با بررسی و شناخت دقیق بازارها و انتخاب ابزارهای معاملاتی مناسب، داشتن طرح و استراتژی مناسب و پیروی از آنها در تمام شرایط، استفاده از حد سود و ضرر هنگام معاملات و از همه مهمتر استفاده از ضریب اهرمی کم که می تواند تا حد بسیار زیادی به کاهش خسارات در این بازار کمک کند.
۰۸. در نسخه موبایل، اطلاعات “بازارهای ارزی کشورها” از چه طریقی در دسترس می باشد؟

نحوه دسترسی به “اطلاعات بازار های ارزی کشورها در نسخه موبایل” در ویدیو فوق نمایش داده شده است، اگر پس از مشاهده ویدیو، همچنان ابهام یا سئوالی در این رابطه داشتید لطفا با یکی از کانال های پیش بینی شده با ما تماس حاصل فرمایید.

۲۴. مارکت میکرها چه کسانی هستند؟
در بازار مبادلات ارزی یا فارکس، شرکتهای کارگزاری، بانکها و یا شرکتهای تامین سرمایه ای، بازارساز تلقی می شوند این بازارسازها حجم نقدینگی بالایی داشته و به این جهت توانایی ارائه پیشنهادی قیمتی را دارند.
۰۹. “Bid” در معاملات به معنای چیست؟

Bid” یا قیمت پیشنهادی بالاترین قیمتی است که یک خریدار حاضر است برای یک کالا بپردازد و معمولا به سادگی با عنوان “پیشنهاد” از آن یاد می کنند. عموما از اصطلاح “Bid” یا قیمت پیشنهادی در برابر مفهوم “Ask” یا قیمت درخواستی استفاده می کنند و تفاوت بین قیمت درخواستی و قیمت پیشنهادی را اسپرد “Spread” می نامند.

در زبان بورس ها و بازارهای معاملاتی، “Bid” یا قیمت پیشنهادی، به بالاترین قیمتی گفته می شود که خریدار حاضر است آن را در ازای سهام یا کالای مورد نظرش بپذیرد.

۲۵. هدف از تبادلات ارزی چیست؟
شرکتها و دولتها برای خرید و فروش کالا و خدمات خود در کشورهای خارجی نیاز به تبدیل و مبادله ارز خود با ارز کشور مربوطه دارند. در حالتی دیگر وقتی جهانگردان قصد مسافرت به کشورهای دیگر را داشته باشند، برای خریدهای ضروری خود نیاز به تبدیل پول کشور خود به پول کشور مقصد را دارند و به همین ترتیب وقتی یک فرد یا یک بنگاه بخواهد در سایر کشورها سرمایه‌گذاری کند نیاز به پول خارجی دارد. بعنوان مثال وقتی سرمایه‌گذاران اروپایی بخواهند از کشور آمریکا خریدی انجام دهند یا در آمریکا سرمایه‌گذاری کنند برای این منظور باید پولشان (یورو) را بفروشند و دلار آمریکا بخرند. البته حجم نسبتاً کوچکی از معاملات ارزی روزانه در بازارهای ارز به معاملات تجاری معمول و سرمایه‌ گذاریها اختصاص می‌یابد و سایر معاملات ارزی توسط بانک‌ها، تجار و معامله گران انجام می‌شود که جهت بدست آوردن سود کوتاه مدت است. معامله‌گران با پیش بینی حرکت قیمت ارزها، باهدف کسب سود در معاملات اقدام به خرید و فروش ارزها می‌نمایند. البته پیشرفت ارتباطات بین‌المللی و وجود بازاری بیست و چهار ساعته در سراسر جهان نیز بر حجم این معاملات افزوده‌ است.
۱۰. “Ask” در معاملات به معنای چیست؟

Ask” یا قیمت درخواستی که از آن با عناوین قیمت پیشنهادی، پیشنهاد، قیمت درخواستی یا به سادگی با عنوان “درخواست” هم یاد می کنند قیمتی است که مقبول فروشنده است. فروشندگان ممکن است قیمت مصوب خود را “ثابت” یا “قابل مذاکره” عنوان کنند، قیمت ثابت یعنی در هیچ شرایطی قیمت کالا یا سهم ارایه شده تغییر نخواهد پذیرفت و ثابت باقی خواهد ماند.

عموما از اصطلاح “Ask” یا قیمت درخواستی در برابر مفهوم “Bid” یا قیمت پیشنهادی استفاده می کنند و تفاوت بین قیمت درخواستی و قیمت پیشنهادی را اسپرد “Spread” می نامند.

در زبان بورس ها و بازارهای معاملاتی، “Ask” یا قیمت درخواستی، به پایین ترین قیمتی گفته می شود که فروشنده یا عرضه کننده حاضر است آن را در ازای سهام یا کالای خود بپذیرد. در بازارهای مبادلاتی خارج از بورس، قیمت درخواستی به بهترین قیمتی که بازارساز مایل به فروش سهام خود می باشد اطلاق می گردد.